Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

SHOUT OUT! van @deezzstyles (1 okt 2021)

Daisy - Deezzstyles

Zoals jullie weten ben ik gek op kussens! Ieder seizoen ben ik op zoek naar het stijltje wat ik in mijn hoofd heb. Plannetjes smeden, love it. Alles leuk bij elkaar mixen & matchen zodat het helemaal naar mijn zin is!

Toen Gek op kussens! mij benaderde in het voorjaar heb ik natuurlijk heel enthousiast gereageerd …de Perfecte match! Ze hebben zoveel keus en hebben altijd de nieuwste trends in huis voor leuke prijzen! De binnenkussens en kussenhoezen zijn los te krijgen zodat je de hoesjes wat je wilt wisselen makkelijk kunt opbergen zonder dat ze veel plaats in beslag nemen.

  
SUMMER PROOF

Afgelopen zomer had ik de tuin in zwart wit gestyled. Gecombineerd met veel groene planten en hier en daar wat naturel accenten. De hele sfeer heb ik bij ieder lig & chill hoekje doorgevoerd. De perfecte match blijkt ook maar weer eens dat ze een collectie hebben wat tegen een spatje water kan…ideaal voor bij het zwembad. Ook een voordeel vind ik dat de kussens niet vaal worden door de zon!


FALL VIBES!

De herfst heeft weer langzaam zijn intrede gedaan…de bladeren beginnen te vallen. Tijd om het binnen weer xtra gezellig te maken! Ook nu heb ik weer voor prachtige kussens gekozen. Mooie plaids, cosy dekentjes & vachtjes hebben hun intrede gedaan. De kaarsjes gaan weer aan…gezelligheid binnen. Warme chocomel pepernoten en netflix! Deze keer heb ik gekozen voor meerder soorten kussens. Uit de velvet serie de donker bruine, heerlijk zacht en diep van kleur zo mooi. Ook de boho vibe toegevoegd want die stijl past perfect bij mij. Ecru, beige, camel en zwart accenten zitten erin verweven. Een mix tussen donkerbruin bruin beige & ecru maakt het lookje wat ik in gedachte had compleet. Het geeft zo een mooie warme sfeer ik hou ervan. Zoveel keus ook, moeilijk kiezen…

DEEZZ AZTEC!

Een van mijn lievelings kussens is het aztec kussen wat je hier op de bank ziet ! En hoe bijzonder is het dat het kussen mijn naam heeft gekregen zo leuk!! Je shopt hem onder de naam DEEZZ AZTEC! Alle kussens wat je op deze bank ziet liggen komen van Gek op kussens!

  
KERST!

Het duurt nog even maar de tijd vliegt voorbij! Voordat we het weten kunnen we de kerstboom weer opzetten;)! Ik ben er nog niet uit wat het dit jaar gaat worden, maar ik vind het altijd leuk om in die tijd weer ff een maand een ander sfeertje neer te zetten. Ik ga me nog eens bedenken en pinterest afstruinen op zoek naar leuke nieuwe ideetjes…misschien stiekem toch al eens kijken op de webshop of er iets leuks tussen zit en ik meer inspiratie krijg…mijn ideetjes bruisen door.

VETTE TIP VAN DEEZZ!

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme heb kunnen overbrengen! Ook kun je op mijn instagram of website kijken voor meer looks!

Liefs Daisy x

Be inspired
Instagram Inspiratie
Nieuwsbrief
Blogs
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »