Menu
EUR

Over ons


Je kent het wel; je hebt een nieuwe bank, nieuwe posters of andere kleur op de muur, daar horen natuurlijk nieuwe kussens bij! Doordat wij ook zelf vaak ons interieur wilden veranderden zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om in te kopen. Vanuit verschillende fabrieken hebben we diverse materialen, stoffen en prints laten komen om te kijken waar we mee wilden starten, we waarborgen de kwaliteit. Uiteindelijk hebben we in 2018 onze eerste collectie samengesteld en online gezet!  

Wij hebben een eigen Gek op kussens! lijn geïntroduceerd en laten 'private label' kussenhoezen maken bij onze vaste fabrieken in China, India en Spanje. Elke kussenhoes is anders, van materiaal tot print. We gebruiken bekende - maar ook zelfontworpen - prints en gebruiken daarbij de juiste stof en formaat. Het zwarte Gek op kussens! label eraan maakt de hoes uniek.

In 2020 zijn wij enorm gegroeid, ons 200m2 magazijn werd te klein waardoor wij sinds 2021 de sleutel hebben gekregen van onze nieuwe locatie; 800m2 vol met kussens in diverse kleuren, materialen en prints.

     

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!