Menu
EUR

Webwinkel Keurmerk


Je wilt met een gerust hart aankopen kunnen doen op het internet, zonder je zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van de webwinkel. Trusted Shops heeft onze webwinkel gecertificeerd, zo kun je in deze webshop veilig bestellen. 

Ben je benieuwd naar onze reviews? Klik op het logo en bekijk het beoordelingsoverzicht;

   

Als je bij een webwinkel shopt met een keurmerk heb je een aantal voordelen, zoals:

Duidelijkheid over kosten

Je krijgt voordat je iets bestelt informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend- of poliskosten.

Achteraf betalen
Je krijgt bij aankoop van een product de mogelijkheid om minimaal 50% van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.

Bedenktijd
Je krijgt een bedenktijd van minimaal 14 dagen. Als je binnen die tijd van je koop afziet, krijg je alle kosten binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending mogen wel in rekening gebracht worden.

Garantie via de webwinkel
De webwinkel mag niet doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.

Klachtenbemiddeling
Heb je een klacht en kom je er met de webwinkelier niet uit, dan bemiddelen Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Privacy
Een webwinkel moet je vertellen wat er gebeurt met jouw persoonlijke gegevens. Hoe worden ze verzameld en waarvoor worden ze gebruikt? Je moet ook de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van je gegevens aan derden. Je e-mailadres mag alleen gebruikt worden voor commerciële mails wanneer je daar vooraf expliciet mee hebt ingestemd.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!