Menu
EUR
Herfst & Wintertrends 2023

Herfst & Wintertrends 2023

Creëer een warme herfst met sierkussens

De oktober woonmaand staat weer voor de deur dus wordt het tijd om gezelligheid en warmte in huis te halen! Vul je huis daarom met warme tinten, zacht textiel en andere natuurlijke materialen om het veranderende seizoen te vieren. Nu de zomer ten einde loopt is het tijd om je huis in te richten en aan te passen aan de komende herfst en winter. Gelukkig voor jou hebben we een prachtige herfstcollectie waarin we ideeën hebben verzameld die gemakkelijk en mooi zijn.

[products=blog_hewi_10_2023]

Oktober Woonmaand

De woonmaand brengt je in de juiste sfeer tot de komende winter; en het wordt een hele mooie winter! We zien veel groen in het interieur, naast aardetinten, blauw-, grijstinten en warme zandkleuren. We hebben inspiratie voor elke kamer in je huis. Je vindt feestelijke en warme ideeën voor de slaapkamer en woonkamer, maar ook een aantal herfstdecoratie ideeën voor buiten, zoals inspiratie voor een gezellige veranda en elegante buitentaferelen voor een herfstdiner. Bruintinten zijn helemaal terug in combinatie met accessoires van hout. Haal groene planten in je woonkamer en bouw je huis om tot warm toevluchtsoord voor de komende koude maanden. Op die manier pak je de juiste trend van dit najaar. 

Bron: Instagram

    
@nienkesvr                                           @deezzstyles                                      @life_of_esther

Heb je al genoeg binnenkussens? Koop dan een nieuwe kussenhoes. Dan werk je eenvoudig en snel aan een prachtig interieur deze oktobermaand. Als je creatief aan de slag wilt met je interieur, kun je met bijvoorbeeld herfststukjes gebruik maken van materialen die je in je achtertuin kunt vinden, zoals een muurdecoratie van gedroogde bladeren en vazen vol eikels en andere materialen uit het bos. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het is om je eigen chique herfststuk of een zelfgemaakte slinger te maken die je woonkamer onmiddellijk in herfstmodus brengt. Vul je je warme interieur daarbij aan met een sierkussen, dan kan deze winter niet meer kapot!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze nieuwe collecties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!