Menu
EUR
Van buiten naar binnen!

Van buiten naar binnen!

Door: YOR Home Lifestyle Reacties: 0

Afgelopen week mochten wij deze kussens ophalen bij Gek op kussens! Bij dit leuke bedrijf kun je allerlei kussenhoezen bestellen. Van indoor tot outdoor kussens in vele soorten patronen en maten. Perfect om deze leuke kussens te stijlen in je interieur of tuin. Het leuke aan deze sierkussens zijn de persoonlijke labels die er aanhangen.



Wij hebben gekozen voor 4 buitenkussens in de kleur ecru, en 2 kussens met een gezicht erop. De combi van het ecru en het zwart wit oogt rustig en chique. Vooral met de potten en het leuke kleed is het plaatje buiten compleet. De kussens hebben een maat van 45 x 45 cm.

De kleur is Momo Ecru. Het is een effen kleur waardoor deze een mooie match hebben met de andere kussens die wel een patroon hebben. Onze tweede soort kussen is de Abstract Face White Outdoor. De kussenhoes is van katoen/polyester, een soort canvas en waterafstotend. De kussenhoezen zijn behandeld om het gedurende  het hele jaar buiten te worden gebruikt. Ze kosten €12,95 per stuk.

Ze hebben ook passende binnenkussens bij de kussenhoezen vanaf 4,95 euro per stuk. Het bestellen van deze kussens is enorm handig en van bestellen tot leveren gaat enorm snel. Zo ben je meteen klaar en kun je gaan beginnen met stijlen. 

[products=blog_yor_10_2022]

Van buiten naar binnen

Wij hebben in ons huis alles zwart & wit en de kleuraccenten houden wij rustig en natuurlijk. De kussenhoezen die wij hebben gekozen passen ook leuk voor bij ons binnen. Ze matchen goed met ons interieur. Door de kleuren oogt het lekker rustig maar toch sjiek. Het contrast met het zwart & wit binnen wordt mooi doorgevoerd. Ook buiten met de gouden accessoires creëer je in no time een andere look met dezelfde kussens.

Gek op kussens! heeft verschillende soorten kleuren en prints op de kussenhoezen dus als je genoeg hebt van deze print dan bestel je zo weer een andere print zodat je een andere look kan creëren!

Voor & Na

Hieronder zie je een voor en na foto. Dit is altijd leuk om te zien wat je met accessoires waaronder deze mooie kussens een fijne sfeer neer kan zetten. Met de planten in de potten en onze olijfboom creëer je toch een fijn, warm en gezellig hoekje. Wij zijn blij met dit fijne bankje op onze patio waar wij elke ochtend als het mooi weer is en de zon schijnt een bakje koffie drinken. Deze hoek is nu helemaal aangekleed. Je ziet ook dat binnen toch een andere sfeer heeft dan bij ons buiten maar met dezelfde kussens krijg je toch één geheel.

Wij zijn blij met deze prachtige items en gaan zeker in de toekomst nog meer bestellen!

Roy & Roy - YOR Home Lifestyle

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze nieuwe collecties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!